Centrale stofzuiger

Bij een centraal stofzuigsysteem staat de motor inclusief filterzak vast opgesteld in bijvoorbeeld de garage, berging of bijkeuken. Vanaf dit punt lopen er harde PVC leidingen naar verschillende wandcontactdozen. Op deze wanddozen kan eenvoudig een slang worden aangekoppeld, waarbij via een schakelcontact in de wanddoos de motor automatisch wordt ingeschakeld. Zo kan er worden gestofzuigd zonder de zware stofzuiger mee te hoeven slepen of geluidsoverlast te hebben.

In de plaats waar de motor staat (berging, …), wordt de uitblaaslucht via een filterzak naar buiten gevoerd. Zo worden dan de stofmijten en andere micro-organismen niet weer de woonruimte in geblazen. Hierdoor ontstaat een schoon en hygiënisch leefmilieu. Dit is van zeer groot belang voor mensen met een luchtwegaandoening, zoals astma.

De zuigmond, -buis en -slang zijn hetzelfde als bij een mobiele stofzuiger, alleen is de slang een stuk langer (6 – 8 meter).

Dupon luc Pareinpark Beveren

Wij herstellen installaties van vele merken. Het loont zeker de moeite ons te contacteren, mocht uw systeem een defect vertonen.
Natuurlijk zijn wij ook uw partner voor nieuwe systemen en veranderingen aan onze eerdere installaties.

Partners waar wij regelmatig met werken.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.