Dupon luc Pareinpark Beveren

1991

Luc Dupon startte in 1991 bij het befaamde bedrijf
“Van Lierop” uit Kruibeke. Er werkten gemiddeld 8 personen in 4 ploegen. Luc leerde dus al vlug dat een goede organisatie broodnodig is. Traditionele elektrische installaties, zowel bij particulieren als bij bedrijven, vormden de hoofdactiviteit. Luc zelf werkte veel voor banken. Deze waren veeleisend en vereisten een gedegen en zorgvuldige aanpak. Naast het normale werk in elektrische installaties, specialiseerde Luc zich ook in elektrische verwarming. Hoewel de focus lag op AEG, kwam hij in de loop der jaren in contact met zo goed als alle systemen die op de markt werden gebracht.

1995

In 1995 groeide Luc verder door. Hij richtte zijn eigen bedrijf op en begon in bijberoep. Goede afspraken, maken goede vrienden. De samenwerking met “Van Lierop” ging verder in de beste sfeer, zelfs tot op heden.


Dupon luc Pareinpark Beveren
Dupon luc Pareinpark Beveren

2002


In 2002 volgde de logische volgende stap: Luc ging volledig zijn eigen weg. In de daaropvolgende jaren bouwde Luc een succesvol bedrijf uit. Er wordt constant in een systeem van 2 ploegen gewerkt en het personeel is hoog opgeleid.
Om de verdere groei en klantgerichtheid te garanderen, verhuisde Luc in 2008 naar een gloednieuw complex in het Pareinpark te Beveren.


U merkt, dit bedrijf kan reeds op een mooi palmares terugkijken, maar is des te meer gericht op de toekomst
en wat het concreet voor u kan betekenen.Dupon luc Pareinpark Beveren

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.