Zonnepanelen

Wij zijn exclusieve partner van Solar World voor het Waasland. U krijgt dus hoogwaardige zonnepanelen van een van de marktleiders. Dankzij hun kwalitatieve producten en efficiënte processen behaalden zij de eerste plaats in de recentste gerenommeerde Photon testen. Daarbovenop garanderen (!) zij via certificaten het lineaire vermogen van de zonnepanelen. De meeste andere producenten hebben een trapsgewijs vermogen (is dus heel wat minder) en geven geen enkele garantie op het uiteindelijke vermogen. U merkt, wij brengen u kwaliteit zoals wij die ook enkel zelf zouden willen.

Maar wat is nu een zonnepaneel?

Een zonnepaneel is een paneel dat zonne-energie omzet in elektriciteit. Hiertoe wordt een groot aantal zonnecellen op een paneel gemonteerd.

Zonnecellen zijn meestal gemaakt van silicium. Dat silicium bestaat uit twee lagen. Onder invloed van licht gaat er tussen de twee lagen een elektrische stroom lopen.

Deze opgewekte stroom kan aan het elektriciteitsnet geleverd worden (netgekoppeld systeem), in accu’s opgeslagen worden (voor verlichting of bijvoorbeeld voor communicatiesystemen op afgelegen plekken) of direct gebruikt worden om bijvoorbeeld een pomp aan te drijven (autonoom systeem).

Elektrische installaties die via een inverter aan het elektriciteitsnet zijn gekoppeld sluizen de opgewekte zonne-energie die niet wordt gebruikt door naar het energiebedrijf. In dat geval loopt de elektriciteitsmeter terug zolang in huis minder elektriciteit wordt gebruikt dan het zonnepaneel levert.

Dupon luc Pareinpark Beveren

Binnen dit domein kan u op ons rekenen voor nieuwe installaties en veranderingen aan door ons vroeger geïnstalleerde systemen.

Partners waar wij regelmatig met werken.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.